SFT Erhvervsvurdering løser
mere end 500 opgaver om året

SFT Erhvervsvurdering blev etableret i 1980 med det formål, at udvikle og forbedre værdiansættelserne af virksomheders materielle og immaterielle aktiver, fordi disse værdiansættelser ofte er af vital betydning for virksomhedernes beslutningsprocesser.

Det blev muligt at samordne flere fagfolks viden om værdiansættelser af virksomhedens forskellige aktiver i èn rapport og med baggrund i samme oplysninger og vurderingskriterier. Denne idè blev hurtigt forstået af erhvervslivet og i dag løser vi mere end 500 opgaver om året.

Se brancher her

SFT Erhvervsvurdering inden for enhver branche

SFT har endvidere samarbejde med mere end 40 specialister inden for stort set alle brancher, hvorfor vi kan løse vurderingsopgaver inden for enhver branche.

SFT løser også vurderingsopgaver i udlandet for danske virksomheder og i Danmark for udenlandske firmaer. Derfor kan SFT tilbyde rapporter på det fremmedsprog, kunden ønsker.

Alle rapporter afleveres såvel skriftligt som digitalt.

SFT ajourfører og udvikler medarbejdernes viden og kompetencer om udviklingen indenfor de enkelte brancher samt til lovgivningen, gennem interne kurser.

For at sikre vores kunder, har SFT Erhvervsvurdering en ansvarsforsikring på op til kr. 2 millioner.